Revolart

Revolart
LA CREATIVIDAD COMO HERRAMIENTA SENSIBLE PARA LA TRANSFORMACIÓN SOCIAL

sábado, 3 de octubre de 2009

Una tarda Qualsevol. Diversity'21

EL dia 3 d'octubre de 2009 s'ha celebrat el Festival Diversity'21 al Centre Cívic La Farinera al barri del Clot. “Immigració i Diversitat Cultural a Barcelona” . Trobada intercultural i artística anual basada en la participació ciutadana i l'expressió artística. El seu principal objectiu és el de proposar una resposta amb un punt de vista positiu als fenòmens migratoris del segle XXI. Cap al respecte a la Diversitat cultural i per una millor integració. Revolart ha participat impartint un taller de tècniques de teatre social i de l'oprimit alhora que presentant la seva obra "Una tarda qualsevol".
Creus que tot canvia a un ritme vertiginós en el nostre entorn??? Com ho sentim, com ho vivim...ens espanta??? que hi podem fer???















1 comentario:

  1. bones,
    som la sara i la maria de l'assemblea de joves de sant antoni. no sabem com contactar amb vosaltres i ens agradaria saber si ens confirmeu que vindreu el dissabte 3 de juliol, sobre les 7 de la tarda al dsconcert. el nostre mail és: lalluisamolanocomlarahola@gmail.com

    digueu-nos alguna cosa!!!! merci

    ResponderEliminar